Clinica Elite Clinica Elite Clinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica Elite

Informatii UtilePentru a intra in legatura cu un consultant al Clinicii Elite sau pentru programari telefonice, ne puteti contacta la numarul: 021.233.97.76 / 0720.260.024

Clinica Elite

Onicomicoza-micoza unghiei piciorului

Infectia fungica a unghiei este o boala relativ frecventa. In toata lumea, 12% pana la 18% din populatie au o infectie fungica a unghiei la un moment dat.

Dermatologie Clinica Elite

Afectiunile unghiilor pot avea implicatii sociale, psihologice si fizice la indivizii care sufera de aceste modificari ale unghiilor. Impactul vizual este in timp devastator, acesti bolnavi ajungand la diverse stadii de psihoze pe fondul onicomicozei si distrofiei-modificarilor unghiale severe.

Principalul simptom al infecţiei fungice la nivelul unghiilor este ingrosarea si modificarea culorii acestora. Unghia este îngroşată, fara luciu si are o culoare galbena sau maro. Marginile sunt sfaramicioase, se exfoliează, iar in unele cazuri, sub unghia afectată apare o alta nouă, decolorată şi subţire. Infecţiile fungile ale unghiei încep de obicei sub forma unor puncte albe sau galbene, pe unghie.

Pacientele/pacientii trebuie sa vina la medic pentru a fi examinati cu unghiile curate, fara oja. Tratamentul este complex si necesita supravegherea permanenta a medicului dermatolog, pana cand onicomicoza este vindecata.

 Ce este special la tratamentul pe care il primiti la Clinica Elite pentru onicomicoza?

NonyX gel de Unghii, un produs American 100% natural, dovedit prin studii clinice de eficienta ca indeparteaza ciuperca unghiilor. Clinica noastra urmareste sa satisfaca nevoile pacientilor sai si sa imbunatateasca permanent calitatea vietii pacientilor prin recomandarea unor tratamente la zi, eficiente si cu rezultate benefice

Dermatita seboreica

Dermatita seboreica este o afectiune cutanata caracterizata prin cruste (scuame) albicioase pe piele si pe scalp. Atat matreata cat si scuamele sunt in cadrul dermatitei seboreice. Agentul pathogen este Pytirosporum ovale. Nu este contagioasa! Factorii favorizanti sunt:stresul, obezitatea, caldura, transpiratia excesiva, ingrijirea precara, alte boli, etc.

Factorii favorizanti sunt:stresul, obezitatea, caldura, transpiratia excesiva, ingrijirea precara, alte boli, etc. Riscul acestei afectiuni este de a se suprainfecta.

Tratamentul se face sub supravegherea stricta a dermatologului care va stabili schemele terapeutice si va urmari pacientul pe toata durata tratamentului. Clinica Elite urmareste sa satisfaca nevoile pacientilor sai si sa imbunatateasca permanent calitatea vietii pacientilor prin recomandarea unor tratamente la zi, eficiente si cu rezultate benefice.
bottom