Clinica Elite Clinica Elite Clinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica Elite

Noutati - Clinica Elite

Octombrie 2015-Conferinta Nationala a Societatii de Chirurgie din Romania

In perioada 15-17 octombrie lumea medicala si-a indreptat atentia catre Conferinta Nationala a Societatii de Chirurgie din Romania, la care lucrarea noastra “Consideratii clinico-patologice asupra cancerelor de colon si rect sub varsta de 40 de ani” a suscitat un viu interes.

In aceeasi perioada s-au desfasurat si lucrarile Primului Congres al Clubului Regal al Medicilor, la care dr. Stefan Voiculescu a condus sesiunea de senologie alaturi de profesorul Alexandru Blidaru si a sustinut doua prelegeri privind “Patologia mamara de granita si rolul ei in strategia ofensiva impotriva cancerului de san” si “Rolul ecografiei in orientarea si urmarirea chirugiei mamare”.

Acestea, ca de altfel intreaga sesiune ce a avut si prestigiosi invitati din Europa, s-au bucurat in randurile unei selecte audiente de un semnificativ success.

<< Inapoi la Noutati

Line


bottom