Clinica Elite Clinica Elite Clinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica Elite

Informatii Utile
Pentru a intra in legatura cu un consultant al Clinicii Elite sau pentru programari telefonice, ne puteti contacta la numarul: 021.233.97.76 / 0720.260.024

Cv medic clinica elite

Dr. Oancea Andaluzia - Medic Primar ORL

Medic primar ORL, preocupata in permanenta de ultimele noutati in specialitate, aceasta atitudine proband respectul pentru pacienti si pentru sine.

Chirurgia endoscopica rino-sinuzala a capatat o mare amploare in terapia ORL oferind posibilitatea operatiilor cu spitalizare de zi, cu rezultate spectaculoase si inconveniente minime pentru pacient, crutat astfel de suferintele inerente oricarei operatii. Acest domeniu constituie pentru ea un teren de actiune de mare interes, motiv pentru care a absolvit numeroase cursuri in tara si strainatate, punându-se in permanenta la curent cu noile succese si obtinând supra-specializarea in chirurgia endoscopica si calitatea de membru al Societatii Române si Europene de Chirurgie Endoscopica Rino-sinuzala.

Doctor Clinica Elite Oancea Andaluzia

In paralel cu tratarea afectiunilor nasului si sinusurilor, operatiile estetice pentru remodelarea nasului, constituie o completare a acestui domeniu chirurgical in care interesul sau profesional este permanent. Fiind membra a Societatii Europene de Chirurgie Plastica participa anual la congrese si conferinte in strainatate.

Formarea sa profesionala nu exclude munca de cabinet, acordând atentie oricarei patologii ORL care implica pe lânga tratamente medicale si rezolvari chirurgicale.

Relatia sa cu pacientii se bazeaza pe disponibilitatea de a furniza suficiente informatii, accesibile intelegerii oricarui pacient, in legatura cu afectiunea de care sufera precum si informatii legate de arsenalul terapeutic, astfel incât pacientul sa poata alege cea mai buna cale de rezolvare a problemelor lui.

Scurt CV:

  • Nascuta 1964, absolventa a Liceului "Mihai Eminescu"- Constanta, promotia 1982,
  • Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Bucuresti, promotia 1988,
  • Medic specialist 2001,
  • Medic primar 2005,
  • Doctor in stiinte medicale 2007, supra-specializare in Chirurgia Endoscopica 2009

Vezi program Dr.Oancea Andaluzia
bottom