Clinica Elite Clinica Elite Clinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica EliteClinica Elite

Noutati - Clinica Elite

Noutati - Mai 2015

Profesorul asociat dr. Stefan Voiculescu a susținut o prelegere și a organizat un workshop la Cairo în cadrul "Middle East and Mediterranean Conference of the American College of Surgeons" sub conducerea Profesorului Andrew Warshaw, președintele Colegiului American al Chirurgilor și profesorului Alaa Ismail, guvernatorul-șef al capitolelor Colegiului American al Chirurgilor dinOrientul Mijlociu.

Modul merituos în care s-a achitat de susținerea și desfășurarea acestora a fost recompensat de o diplomă de apreciere și o plachetă onorifică și, poate mai important decât acestea, a făcut ca la enumerarea finală a țărilor ce au fost reprezentate la Conferință - în repetate rânduri! - organizatorii să înceapă cu România, punând-o înaintea unor țări ca Germania, Marea Britanie, Italia, Portugalia... Pentru că succesul cursului a fost deosebit, i s-a propus ca la Conferința de anul viitor să il desfășoare pe o durată mult mai mare (de la 3,5 ore la 2 zile).

Simpozion medical

<< Inapoi la Noutati

Line


bottom