Dr. Calomfirescu Marius Vicea

Dr. Adams is certified by the American Board in Internal Medicine and in hematology and medical oncology. He currently serves as a consultant in medical oncology at Medicenter Hospital and as the program director for the National Healthcare Group Medical Oncology Residency Program, which is run in collaboration with Medicenter Hospital.

Cititi aceste randuri pentru ca informatia pe net www este astazi o obisnuinta, dar acum mai bine de 10 ani a realizat primul manual medical din Romania in format electronic, parte din propria teza de doctorat. Acest manual a devenit laureatul unui premiu de inovatie

PROGRAM
Specialitat Obstetrica Ginecologie
Studii Universitatea de Medicina Carol Davila
Specializari
  • diagnosticul si terapia fetala
  • ecografie, 3D, 4D, Doppler

Clinica Elite

Atractia catre inovatie si deschiderea de noi drumuri, l-au indreptat dupa terminarea rezidentiatului catre supraspecializarea de medicina materno-fetala. Face parte din prima promotie din Romania cu aceasta supraspecializare, acumuland in cei peste 10 ani o experienta vasta, nationala si internationala in domeniu.

Cu alte cuvinte, si-a focalizat interesul pe evalurea starii de bine a bebelusului si a mamei (in special prin utilizarea tehnicilor noi de ecografie, 3D, 4D, Doppler, etc.) pe tot parcursul sarcinii. De asemenea s-a perfectionat in diagnosticul si terapia fetala invaziva intrauterin, astfel incat prin biopsie de vilozitati coriale (CVS) sau amniocenteza si altele sa stabileasca un diagnostic precis, iar prin tehnicile terapeutice speciale sa ajute la succesul sarcinii.

Pentru a realiza acestea a urmat numeroase traininguri si cursuri de mai multe ori pe an la cei care au dezvoltat aceasta supra-specializare si continua sa perfectioneze tehnlogia cu cele mai bune rezultate si experienta in domeniu: International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology, Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, United Kingdom National Screening Comitee-Antenatal and Newborn, Fetal Medicine Foundation in Londra, Iaso Hospital Athens. Aici a obtinut certificarile internationale de expert in practicarea ecografiilor ultraspecializate de mai bine de 10 ani.
Considera ca bebelusul dumneavoastra merita sa ii acorde toata atentia si pasiunea sa.  Zambetul, poza, giumbuslucurile unui bebe din burtica sunt impresionante, dar sa fie SaNaTOS este cel mai important … si el la asta chiar se pricepe!!!