Dr. Popa Emil

Cu aplecare către pacient și dorința de a face bine se implice în diagnosticarea precisă și tratamentul optim al afecțiunilor chirurgicale. Își pune experiența în slujba echipei pentru obținerea celor mai bune rezultate, pentru reducerea suferințelor pacienților și îmbunătățrea sănătății lor. Are o experiență vastă în tratarea pacienților chirurgicali în clinici de stat (Spitalul Colțea) dar și o activitate de peste15 ani în domeniul medicinii private.
A efectuat multiple stagii de specializare în Franța – Strasbourg Hopital de Hautepierre – Chirurgie generale et digestive și Centrul de formare în chirurgia laparoscopică – IRCAD/EITS și SUA – membru al American College of Surgeons din 2006 cu stagii de chirurgie oncologică la MD Anderson Cancer Center Houston, Memorial Sloan Kettering Cancer Center – New-York.

PROGRAM
Specialitate Chirurgie
Degrees Universitatea de Medicina Carol Davila, Bucuresti
Specializari
  • chirurgie generala
  • endoscopie digestiva
  • ecografie generala

Deține competențe în chirurgie laparoscopică, endoscopie digestivă și ecografie generală. Este preocupat de folosirea metodelor minim invazive în diagnosticarea cancerelor digestive și cancerului mamar și în tratamentul minim invaziv al acestora, folosind ecografia în localizarea cât mai timpurie a tumorilor mamare și endoscopia digestivă în tratamentul precoce al leziunilor digestive.

Consideră chirurgia laparoscopică un real progres al chirurgiei și încearcă să lărgeasca paleta intevențiilor în care abordează această metodă. Medic primar din 2004, doctor în științe medicale din 2007 cu experiență în cercetare în special în domeniul cancerelor digestive. Promoveaza munca în echipă atât îin domeniul chirurgical cât și în cadrul medicinii integrative, promovând colaborarea între specialități: chirurgie, chirurgie oncologică, laparoscopie, anatomie patologică, endoscopie. Membru în comisii de decizie oncologică. Toate pentru rezolvarea optimă a problemelor chirugicale ale pacienților.

Clinica Elite