Dr. Voiculescu Elena Gabriela

Caracterizata de dorinta de a asculta, intelege si explica pacientelor cu blandete, rabdare, claritate si lux de amanunte natura, cauzele si solutiile tulburarilor de care se plang. Pentru ca este convinsa ca pentru colaborarea necesara invingerii bolii medicul si pacienta trebuie sa fie o echipa si asta se obtine doar prin intelegere si comunicare. Disponibilitatea o defineste, oricare pacienta putand sa primeasca oricand raspuns la telefonul sau mobil (0722403095) si asistenta imediata in situatii urgente. Pentru afectiunile ginecologice (vagin, col, uter, trompe, ovare) poate stabili un diagnostic complet in cadrul clinicii, pe baza competentelor personale de ecografie, colposcopie, laparoscopie, histeroscopie si a colaborarii stranse cu laboratoare de varf (Micomi, Bios, GreenOnco)

PROGRAM MEDICI
Specialitate Obstetrica Ginecologie
Diploma Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila
Specializari
  • consiliere preconceptionala
  • urmarirea sarcinii
  • urmarirea sarcinii

Tratamentele chirurgicale necesare in unele dintre aceste afectiuni se pot face in sala de operatii a clinicii, cu spitalizare ulterioara de zi sau de noapte, clasic sau miniminvaziv (radiofrecventa, histeroscopie).

Serviciile sale obstetricale incep cu consilierea preconceptionala (bilant si tratament), continua cu urmarirea integrala a sarcinii (consult, analize si ecografiile 4D cu Voluson) si se incheie cu asistenta la nastere vaginala sau prin cezariana (la Spitalul Sanador din str. Sevastopol).

Pasiunea pentru ceea ce face, devotamentul real si experienta celor 3 ani de specializare in Franta au modelat-o altfel decat pe majoritatea colegilor si au determinat-o sa cladeasca relatii afectuoase si stabile cu pacientele, continuate dincolo de rezolvarea problemei medicale pentru care a fost solicitata.

Scurt CV

Nascuta

Participa anual la multiple simpozioane, congrese si workshop-uri de specialitate.

Stagiatura / Rezidentiat

Spitalul Universitar (Municipal) Bucuresti, Spital Coltea, internat in Franta (Monaco, Strasbourg, Aix-en-Provence)

Absolventa UniversitateBucuresti

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

Absolventa liceu

Sf.Sava

Nascuta

Bucuresti

Clinica Elite