Dr. Voiculescu Stefan

Experiența sa în depistarea și tratarea bolilor sânului a primit recunoașterea europeană, fiind singurul medic român devenit profesor asociat Universității Montpellier (cea mai veche facultate de medicină, f.1289) pentru modulul postuniversitar de senologie. Caracterizat de o profundă înțelegere a suferinței și de dorința de a o alina, susține și încurajează cu deosebită blândețe și răbdare. Situația și posibilele soluții sunt analizate clar și amănunțit, cu spirit pedagogic special, apelând la exemple din viața de zi de zi. Pacientul, deplin lămurit asupra bolii sale, posibilităților de evoluție și complicare a ei și asupra tuturor alternativelor de tratament, poate alege cel mai bine rezolvarea care în care va avea încredere. Nu are nimic împotriva obținerii altor opinii medicale și reprimește pacienții care au încercat alte soluții medicale decât cele recomandate de el. Contact sms (0722403096) sau mail: s_voiculescu@yahoo.com )

Specialitate Chirurgie, Senologie, Chirurgie Oncologica, Ecografie, Laparoscopie
Diploma 1987 Universitatea de Medicina Carol Davila, Bucuresti
Competenta
  • chirurgie generala
  • ecografie si elastografie mamara
  • senologie
Contact sms 0722403096
Mail s_voiculescu@yahoo.com

Este pasionat de senologie, pentru care a urmat specializări in Franța și are o vastă experiență didactică în cadrul Universității de Medicină din București și Universității Mediteraneene de Mastologie MANOSMED – ca profesor asociat si membru al boardului – (vezi www.manosmed.org). Din 2014 este și profesor asociat al Universității Montpellier. Este vicepreședinte al Societății Române de Senologie Integrativă. A publicat apreciate ghiduri de senologie în editura Universității Carol Davila. A organizat și susținut cursuri avansate de biopsie mamară, desfășurate în Clinica Elite. Acestea, precum și faptul că are la dispoziție unul dintre puținele sono-elastografe 4D de mare acuratețe din țară, fac ca cea mai mare parte a activității din clinică să fie dedicată diagnosticului complet și tratamentului medical și chirurgical optim – inclusiv ultraminiminvaziv și reconstructiv – al tuturor afecțiunilor sânului. Activitatea sa include însă și ecografiile de părți moi, Doppler, tiroidă, abdomen și pelvis, proctologia minim invazivă (inclusiv cu procedee originale și instrumentar propus pentru brevetare pentru tratamentul hemoroizilor), proceduri oncologice chirurgicale clasice și minim agresive (nu numai în cancere mamare), operații genitale clasice și minim invazive (cu tehnici originale pentru varicocel, hidrocel, sterilizare masculină – vasectomie, chiste ovariene, rupturi perineale, varice, hernii, tumori cutanate) și altele aparținând chirurgiei generale.

Medical Education

COORDONATOR CENTRU SENOLOGIE SANADOR

Primul centru din Romania acreditat de Breast Centers Network (www.breastcentersnetwork.org)

PROFESOR ASOCIAT

Al Universitatii Mediteraneene de mastologie Manosmed sub egida Universitatii din  Montpellier – Franta;

VICEPRESEDINTE

Al Societatii de Senologie Integrativa din Romania

DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

LECTOR UNIVERSITAR

Al Universitatii Carol Davila

REZIDENT SI INTERN

Rezident prin concurs ( Colțea), apoi intern în Franța (Grasse, Cannes), competență în laparoscopie (Strasbourg), ecografie și elastografie mamară (Aix-en-Provence), senologie (Montpellier); profesor asociat departamentului pentru diploma inter-universitară „Maladies du sein et depistage” (Universitatea Montpellier 1)

ABSOLVENT - SEF DE PROMOTIE CU MEDIA GENERALA 10,00

Universitatea de Medicină Carola Davila, București), stagiar al Spitalului Universitar (Municipal) București,

NascutBUCURESTI

Clinica Elite