Injectari antirid (toxina botulinica, acid hialuronic)

Injectari antirid (toxina botulinica, acid hialuronic)

Riduri fine sau pronuntate, fixe sau dinamice (de expresie) si corectii estetice faciale pot fi realizate fie prin paralizia temporara a muschilor ce realizeaza pronuntarea expresiilor inestetice (de incruntare a fruntii sau intre sprancene, de incretire a coltului extern al ochiului), fie prin umplerea unor riduri fixe sau depresiuni inestetice (cearcane, colturi “cazute” ale gurii, adancirea santurilor nazo-labiale, gura “pungita”…).

Efectele acestei umpleri sunt temporare, in general de 6 luni (prima injectare are efecte ceva mai scurte).

Manopera desfasurata in Clinica Elite are preturi foarte rezonabile, reflectand real gradul de complexitate al procedurilor, comparativ cu preturile de mare lux practicate in clinicile de chirurgie estetica. Pacientele pot beneficia de produsele comandate de clinica sau pot aduce propriile produse, cu conditia ca acestea sa fie omologate in Romania, intacte si nealterate (in termen de valabilitate).

Cicatrice inestetice

Atitudinea fata de cicatricele inestetice sau hipertrofice (cheloide) este complexa si variaza in functie de aspect, zona, semnele inflamatorii, timpul scurs de la producerea lor. In Clinica Elite pot fi folosite pentru atenuarea lor:

  • terapia antiinflamatorie/steroidiana generala (orala sau injectabila), topica (unguente), sau infiltrationala (mezoterapie)
  • radioablatie sau radioestompare
  • extirpare cu sau fara plastii
  • aplicatii de pelicule siliconice sau creme cicatrizante
  • fototerapie
  • umplerea spatiului subcicatricial deprimat (cu acid hialuronic sau tesut gras propriu)

Interventiile se efectuează cel mai adesea sub anestezie locala, deci nu necesita internare si permit reluarea imediata a activitătilor obisnuite. Rezultatele sunt bune, dar necesita adesea sedinte succesive de tratament.

Leave a reply